FOTO&VIDEO/ Smješten u šumskoj oazi

Zavirite u luksuzni Tarčin Forest Resort&Spa koji se otvara sljedeće sedmice: Hotel s 55 soba, vile, bazeni...

Biznis Klub 10.11.17, 17:03h

Zavirite u luksuzni Tarčin Forest Resort&Spa koji se otvara sljedeće sedmice: Hotel s 55 soba, vile, bazeni...
Vrijednost investicije u sam hotel je 18 miliona KM. Trenutno je 60 uposlenih čiji broj vremenom može biti i veći zavisno od poslovne dinamike

 

Tarčin Forest Resort & Spa - MGallery by Sofitel prve goste očekuje naredne sedmice, a dobrodošlicu prvim posjetiocima hotela sa 55 soba, te još devet izgrađenih vila, u kojima će gosti imati iste uslove kao i u hotelu, poželjet će Anca Cristea, generalna menadžerica.

 

anca-cristea

 

- Naš hotel je udaljen svega 30 do 40 minuta vožnje od glavnog grada, a nudit ćemo vrhunsku uslugu i mnoge različite aktivnosti. Resort je smješten na 85 hiljada kvadratnih metara i nudi kombinaciju luksuzne hotelske usluge prema najsavremenijim internacionalnim standardima najveće evropske grupacije hotela i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi – izjavila je Cristea predstavnicima medija koji su danas imali priliku obići to idilično odmorište u šumskoj oazi kod Tarčina.

 

Gosti resorta, kako je dodala, mogu birati vrstu smještaja - udobnost hotelske sobe ili komfor savremeno opremljenih vila za više osoba, oboje u kombinaciji sa različitim wellness i sportskim sadržajima poput planinarenja, jahanja ili jednostavno opuštajuće šetnje kroz šumu.

 

- Vrijednost investicije u sam hotel je 18 miliona KM. Trenutno je 60 uposlenih čiji broj vremenom može biti i veći zavisno od poslovne dinamike. Većina zaposlenih su iz okolnih mjesta - navela je Cristea napominjući da imaju sjajan tim koji zna kako dočekati goste.  

 

Kompleks Tarčin Forest Resort je projektovan u eko-prijateljskom stilu, u skladu sa prirodnim okruženjem.

 

MGallery by Sofitel je jedan od luksuznih brendova najveće evropske grupacije AccorHotels, koja u svom portfoliju ima više od 20 brandova i 4.200 hotela, resorta i rezidencija širom svijeta.

 

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI