Pomirenje na pomolu

Rasta se vratio Ani Nikolić: Reper prespavao u pjevačicinom stanu

Showbizz 09.11.17, 11:01h

 Rasta se vratio Ani Nikolić: Reper prespavao u pjevačicinom stanu
Iako su najavili razvod, Stefan je pravo s beogradskog aerodroma otišao kod još uvijek zakonite supruge i njihove kćerke Tare

 

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvek zakonite supruge Ane Nikolić! Kako Kurir saznaje, reper je poslije dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i kćerke Tare.

 

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod.

 

Spavao i u studiju

 

- Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite kćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkad su se vjenčali. Njega je vozač prošle nedjelje odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I prije ovog puta u inostranstvo, Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama - priča sagovornik Kurira.
 

On kaže da Anu još nije prošao bijes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolić je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.
 

- Stefanu je jasno stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prijepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu nasljednicu. Čim je pjevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa kćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kad im unuka dođe u posjetu - završava Kurirov izvor.

 

Advokat ništa ne zna

 

Novinari Kurira pokušali su da kontaktiraju pjevačicu i s njenog još uvijek zakonitog supruga, ali oni nisu odgovarali na pozive. Pozvali su i Aninog advokata Borivoja Borovića, koji  je rekao da još uvijek nema informacije o njihovom razvodu.
 

Nervozna zbog dijete

 

Ana Nikolić je nervozna što ne može da se riješi viška kilograma. Pop pjevačica svaki dan u teretani vježba i po nekoliko sati, ali ne mršavi onoliko koliko je zamislila. Sve to, prema riječima Kurirovog izvora, utiče na njeno raspoloženje.

 
- Ona bi voljela da što prije povrati liniju, ali joj to ne polazi za rukom. Zato je bijesna. Ana želi i da se što prije vrati na muzičku scenu. Nestrpljiva je da poslije porodiljskog odsustva krene na turneju - tvrdi izvor.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI