foto i video/ kad to seksi baka objasni

Ta fatalna 'bijela košulja': Prevarena Neda Ukraden u preljubi...

Showbizz 31.10.17, 14:15h

Ta fatalna 'bijela košulja': Prevarena Neda Ukraden u preljubi...
Neda sa svojom ekipom radi na novim projektima, dok joj je koncertni raspored i dalje prepun

 

Iznimna glazbenica, Neda Ukraden, nedavno je serijom fotografija kojima je najavila novu pjesmu i spot, potvrdila kako se nikad nije osjećala, ali i izgledala bolje.

 

Jedinstvena Neda, koja slavi zlatni jubilej otkako je na glazbenoj sceni, svoju brojnu publiku diljem regije itekako cijeni sve ove godine, što je bezbroj puta i pokazala.

 

Svim svojim fanovima Neda je pripremila jedno novo glazbeno ali i video iznenađenje.

 

'Balada ‘Bijela košulja’, djelo je provjerenog autorskog dvojca Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a redateljsku palicu i ovoga puta preuzeo je Vedad Jašarević. Dakle, provjereni kvartet, Neda, Dule, Bojan i Vedad, po šesti put zajedno u pjesmi koja me je odmah osvojila tekstom.’, kazala je Neda.

 

Sudeći po prethodnim video spotovima, ne sumnjamo kako će ‘Bijela košulja’ ponovno oduševiti obožavatelje. Posebna zanimljivost spota je i uloga Nedine nećakinje Zorane Buljan Klapirić, koja je uspješno odigrala ljubavnicu, a na snimanju im se pridružio i zgodni maneken Željko.

 

Kako sve skupa izgleda, uvjerite se sami u videu:

 

 

Nakon svega, Neda sa svojom ekipom radi na novim projektima, dok joj je koncertni raspored i dalje prepun.

 

‘Nakon nekoliko brzih pjesama htjela sam publiku obradovati nekom lijepom i posebnom baladom, a u pripremi je i jedna nova brza, 'luda' pjesma, čiji se izlazak očekuje pred sam kraj godine.

 

Do tada, očekuju me koncerti diljem regije, a prvi je u Sloveniji, danas, 31.10., Halloween party, sportski centar Hit u Šempetru pri Gorici.', otkrila nam je za sam kraj Neda.

 

(Foto: Privatni album Neda Ukraden, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI