VIDEO/ KO JE DOVEO NOVOG DIREKTORA?

Totalni raspad u još jednoj bh. bolnici: Svi rukovodioci i načelnici odjeljenja podnijeli ostavke ! A razlog je...

Hronika 24.10.17, 09:32h

Totalni raspad u još jednoj bh. bolnici: Svi rukovodioci i načelnici odjeljenja podnijeli ostavke ! A razlog je...
Jutrošnjim podnošenjem ostavki ljekari su ispunili svoje namjere koje su najavili ukoliko Vlada ne povuče svoju Odluku o smjeni prethodnog direktora bolnice

 

 

 

Svi načelnici odjeljenja i rukovodioci službi u zvorničkoj bolnici jutros su podnijeli ostavke v. d. direktoru bolnice Jovanu Okuki, saznaje BN televizija.


Novi šef bolnice u Zvorniku Jovan Okuka zabranio je novinarima da snimaju podnošenje ostavki. Po njegovom nalogu obezbeđenje zvorničke bolnice udaljilo je sve novinare i snimatelje ispred zgrade Uprave bolnice u Zvorniku, javio je dopisnik BN televizije sa mjesta događaja.


Jutrošnjim podnošenjem ostavki ljekari su ispunili svoje namjere koje su najavili ukoliko Vlada ne povuče svoju Odluku o smjeni direktora bolnice Milorada Drljevića.


Vladina Komisija ustoličila je juče novog direktora Jovana Okuku.


Primopredaji nije prisustvovao smijenjeni Milorad Drljević. Ljekari i drugi zaposleni pozvali su predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da dođe u ovu ustanovu kako bi ga upoznali sa cijelom situacijom.


Ljekari koji danima protestuju, za dešavanja u ovoj medicinskoj ustanovi okrivljuju Lazara Prodanovića, poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH.


Naime, problem u zvorničkoj bolnici eskalirao je nakon što su se ljekari i drugi zaposleni u toj bolnici usprotivili smjeni direktora bolnice u Zvorniku, navodeći da iza toga stoje lični interesi poslanika SNSD u PD PS BiH Lazara Prodanovića, koji gradi  privatnu bolnicu vrijednosti od jedan milion KM.


Zbog svega toga, u bolnici su intervenisali i pripadnici policije, o čemu svjedoči i priloženi video.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZINA/ad)

BLIN
KOMENTARI