FOTO/ Na otvaranju Muzeja savremene umjetnosti

Premijerka Srbije više ne skriva partnerku: Ana Brnabić svima pokazala dugogodišnju djevojku

Hronika 22.10.17, 19:27h

Premijerka Srbije više ne skriva partnerku: Ana Brnabić svima pokazala dugogodišnju djevojku
Predsjednica Vlade Srbije se na koktelu povodom otvaranja Muzeja savremene umjetnosti pojavila sa Milicom Đurđić, s kojom je u vezi osam godina, a zaljubljeni par je blistao od sreće

Premijerka Ana Brnabić se ovih dana prvi put zvanično pojavila u javnosti sa svojom partnerkom Milicom Đurđić, i to na otvaranju Muzeja savremene umjetnosti (MSU)!


Nakon što je Kurir nedavno otkrio da je premijerka već osam godina u vezi sa Đurđićevom, koja je doktorka u Kliničkom centru Srbije, zaljubljeni par je odlučio da više uopšte ne skriva svoju ljubav od očiju javnosti. Brnabić je zato na svečanosti u MSU svima ponosno predstavljala svoju djevojku.


Upoznali je ministri


- One su tokom svečanosti skoro sve vrijeme bile zajedno, a na Aninom licu se prosto vidjelo zadovoljstvo... Premijerka je svoju djevojku Milicu predstavila mnogima iz javnog života, a njih dvije su se posebno ispričale s bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem. Premijerkina partnerka je imala priliku da porazgovara i sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, šeficom parlamenta Majom Gojković, ministrom Aleksandrom Antićem - kaže sagovornik Kurira koji je bio na licu mjesta u MSU.

 

milica-durdic-ana-brnabic

 

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom gej klubu u centru prijestonice, kada su razmijenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Njihova veza nije bila tajna za rođake i prijatelje, ali otkad je Ana postala predsjednica Vlade, proredile su pojavljivanje u javnosti. Međutim, to se nedavno promijenilo, pa odsad na sve društvene događaje odlaze zajedno. Tako je premijerka nedavno u Istanbul, na Eurobasket 2017, gdje je otišla da bodri naše košarkaše, povela i Milicu, a sve to o trošku građana Srbije.


Spremaju selidbu


Inače, podsjetimo, kako je pisao Kurir, one bi uskoro trebalo da se presele i u državnu vilu na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, a takav luksuz će građane Srbije koštati oko 15.000 eura mjesečno, jer je reč o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Premijerka je, međutim, tvrdila da to nije njena želja, već da je to potrebno zbog bezbjednosti.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI