UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ Zvjerski ga mučili

Jezivi snimak roba pronađenog u Hrvatskoj: Rasimu Ćufuroviću iz BiH izbijali zube, lomili rebra, tukli ga čekićem po noktima...

Hronika 22.10.17, 09:50h

Jezivi snimak roba pronađenog u Hrvatskoj: Rasimu Ćufuroviću iz BiH izbijali zube, lomili rebra, tukli ga čekićem po noktima...
Kako pišu hrvatski mediji, kad je pronađen u kanalu jedva je davao znake života, a druga porodica je pozvala hitnu pomoć i policiju

 

Rasim Ćufurović (36) živio je kao rob i mučen oko godinu i po dana u hrvatskom selu Draganić nadomak Karlovca.

 

Nad njim se porodica, tačnije Petar Velić (59) i njegova tri sina, Igor (22), Ivan (34) i Dražen (29), brutalno iživljavala, a sudbina ovog nesretnog čovjeka zaprepastila je region, pišu Vijesti.hr.

 

Kako pišu hrvatski mediji, kad je pronađen u kanalu jedva je davao znake života, a druga porodica je pozvala hitnu pomoć i policiju.

 

Promrzao, prebijen i neuhranjen Ćufurović je zadržan je u Karlovačkoj opštoj bolnici.

 

Sada je objavljen i snimak ovog napaćenog čovjeka, na kom se vidi koliko je izmučen.

 

Ćufurović je svaki dio imanja na kojem su ga držali kao roba morao da održava za komadić hljeba i nekoliko cigareta. Nevjerovatno, ali istinito da je u 2017. godini, u Evropi, nadomak Zagreba - Rasim bio rob.

 

Otac i trojica sinova brutalno su ga mučili. Zavezali bi ga i bacili u pojatu sa slamom. Leđa su mu polijevali sredstvom za čišćenje papaka stoke. Tu mu je i dalje otvorena rana. Izbijali su mu zube, lomili rebra, tukli čekićem po noktima.

 

Čak su i cirkuske životinje imale bolje uslove života od nesretnog Rasima.

 

U Draganiću niko nema hrabrosti da javno govori. Ipak, bez navođenja identiteta žele da razgovaraju. Policija je više puta bila na imanju ove porodice koja, tvrde da maltretira cijeli kraj. Truju im pse i prijete ubistvima. Više puta su sve, kažu, prijavljivali policiji.

 

 

 

(rtl.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI