Video/ Sat vremena 150 KM

Muškarci pohrlili u bordel sa seks lutkama: Pogledajte šta sve možete raditi sa silikonskim ljepoticama!

Lifestyle 20.10.17, 09:37h

Muškarci pohrlili u bordel sa seks lutkama: Pogledajte šta sve možete raditi sa silikonskim ljepoticama!
Silikonske lutke, teške 30-ak kilograma, naručila je iz Azije i svaka stoji 2000 funti. Sve su različitih visina, boja kose i veličina grudi. Jedna je čak napravljena da izgleda kao plavokosa japanska anima

 

Eyelyn Schwarz u Dortumundu je otvorila “Bordoll”, bordel u kojem “radi” 11 seks-lutki. Originalno je tražila prostituke koje tečno govore njemački i sklone su sado-mazo seksu.


“U tim situacijama komunikacija je inzimno važna, no jednostavno ih nije bilo”. Na kraju se odlučila za lutke.

 

Silikonske lutke, teške 30-ak kilograma, naručila je iz Azije i svaka stoji 2000 funti. Sve su različitih visina, boja kose i veličina grudi. Jedna je čak napravljena da izgleda kao plavokosa japanska anima.


Muškarci su pohrlili u bordel – lutke odrade 12 klijenata na dan, a cijena sata je 80 funti.


“Za mnoge nije u pitanju fetiš nego su znatiželjni.” kaže Schwartz. Dodaje kako joj dolaze muškarci iz cijele Njemačke – svih doba i svih klasa.


“Od onih na socijali do sudaca, a 70 posto mušterija se vraća” zadovoljna je Schwarz, prenosi Daily Mail. Kaže kako su žene prilično tolerantne.

 

“Često ih čekaju ispred bordela u autu dok se njihov muž seksa s lutkom. One na njih gledaju kao na igračku”, kaže Schwarz.


Do sada je imala samo jedno neugodno iskustvo, kada je klijent potrgao najpopularniju lutku, Annu

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)

 

BLIN
KOMENTARI