FOTO i VIDEO/ IZAZVALA LAVINU KOMENTARA NA TWITTERU

Plavuša u provokativnoj pozi na stolu srpske državne institucije: Ova fotka zbunila je sve, a evo šta je povod...

Mediji 19.10.17, 14:09h

Plavuša u provokativnoj pozi na stolu srpske državne institucije: Ova fotka zbunila je sve, a evo šta je povod...
Rijalitiji je ušao i u institucije, i to one koje bi trebalo da regulišu rijalitije, zapazili su brojni korisnici Twittera

 

Jedna fotografija "zapalila" je Twitter u Srbiji. Ko je plavuša koja u izazovnoj pozi sjedi, ili bolje rečeno leži na stolu u REM-u (Regulatornom tijelu za elektronske medije)?


Rijalitiji je ušao i u institucije, i to one koje bi trebalo da regulišu rijalitije, zapazili su brojni korisnici Twittera.

 

tviter

 

- U neke institucije je rijaliti ušao odavno. Takvim više ne treba davati privid legitimiteta - prokomentarisao je i Saša Janković.
 

Plavuša na slici je Jelena Tinska, srpska glumica, balerina, plesačica, spisateljica, a kadar koji kruži Twitterom je iz njene emisije "Intimni dnevnik" i zapravo predstavlja uvod u intervju sa Božidarom Nikolićem, poznatim filmadžijom.


- Ovo je sala za sastanke i ovo je taj sto. Kada god vidim ovakav sto imam potrebu da uradim nešto šašavo - kazala je ona.
 

Ako se pitate otkud ona na stolu REM - pa Nikolić je član ovog tijela.
 

Sada jedino ostaje pitanje da li je ovo primjeren uvod u emisiju, i ko je dozvolio da se ovako snima i postupa u institucijama ove države.

 

 

(Espreso,BLIN MAGAZIN/ljk)
 
 

 

BLIN
KOMENTARI