FOTO/ Jedna od najvažnijih osoba u državi

Isplivala fotka iz mladosti: Danas je uspješna javna ličnost... Nikad nećete pogoditi ko je ovo!

Nedjeljni magazin 17.10.17, 12:47h

Isplivala fotka iz mladosti: Danas je uspješna javna ličnost... Nikad nećete pogoditi ko je ovo!
Voli muziku 80-ih, obožava Depeche Mode, a fotka iz mladosti i asocira na to vrijeme i Davida Gahana

 

Svi imamo fotke na kojima smo bili klinci ili one iz srednje škole, s faksa. Iako su nam često smiješne, šerujemo ih na društvenim mrežama. Fotke premijerke Srbije Ane Brnabić prije političke karijere su rijetkost, ali mediji su otkrili jednu.

 

Fotografija srbijanske premijerke iz 90-ih osvanula je na Twitteru. Prije nego što se pojavila na političkoj sceni, Ana je završila Petu beogradsku gimnaziju, a poslije toga odlazi u Sjedinjene Američke Države, na Univerzitet Northwood u državi Michigan. Tamo tokom 1998. godine završava studije poslovne administracije. Magistarske studije je završila u Engleskoj. Kako je rekla, tamo je naučila da nije sramota raditi bilo koji posao.

 

ana-brnabic-mladost

 

- Tako sam dijelila flajere u Londonu za školu engleskog jezika za pet funti na sat, dok sam bila na magistarskim studijama. Izdavala sam i knjige u studentskoj biblioteci i to mi je bio najdosadniji posao - rekla je Brnabić za "Novosti".

 

ana-brnabic

 

Brnabić voli muziku 80-ih, omiljeni bend joj je Depeche Mode, a fotka iz mladosti i asocira na to vrijeme i Davida Gahana

 

ana-brnabic-aleksandar-vucic-mladost

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI