Neda Ukraden bez dlake na jeziku

Gledala sam Severinin video s jahte i nisam oduševljena. Sve te što se praćakaju okolo su male bebe za mene...

DEPO PLUS 16.10.17, 10:47h

Gledala sam Severinin video s jahte i nisam oduševljena. Sve te što se praćakaju okolo su male bebe za mene...
Te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog, kaže Ukraden

 

Neda Ukraden tvrdi da je mnogo bolja u krevetu od Severine Kojić. Pjevačica ne krije da je gledala eksplicitni video Kebine snahe s jahte od prije nekoliko godina i priznaje da i nije baš oduševljena.

 

Neda se pohvalila da je ona i dalje seksualno aktivna, ali se zarekla da nikada neće reklamirati svoje partnere.

 

- Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao sljepice pa ćemo da gledamo kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pjesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu - rekla je pjevačica kroz smijeh u jednoj emisiji, a na pitanje da li posjeduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

 

- Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svjetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lijepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog - rekla je Neda Ukraden.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI