video/ ogromni skandal trese američku zabavnu industriju

Analno, oralno... Cjenovnik seks usluga za ulogu u filmu - 'Naredio mi je da se skinem i počeo masturbirati...'

DEPO PLUS 14.10.17, 16:11h

Analno, oralno... Cjenovnik seks usluga za ulogu u filmu - 'Naredio mi je da se skinem i počeo masturbirati...'
Protiv slavnog producenta i izvršnog direktora tvrtke The Weinstein Company Harveya Weinsteina ustale su brojne glumice, otvoreno priznajući kako je i njih seksualno iznuđivao, pa i ucjenjivao za ulogu

 

Govorila sam mu da prestane i probala sam ga odgurnuti. Bila sam prestravljena, a on je bio ogroman. Bila je to noćna mora. Nisam pristala na to. Počela sam glumiti da uživam samo kako bi sve što prije završilo. Osjećam se krivo danas jer ga nisam probala svim silama odmaknuti od sebe", ispričala je talijanska redateljica i glumica Asia Argentno, jedna od svjedoka umiješanih u nedavni skandal koji potresa američku zabavnu industriju- piše Express.hr.

 

Protiv slavnog producenta i izvršnog direktora tvrtke The Weinstein Company Harveya Weinsteina ustale su brojne glumice, otvoreno priznajući kako je i njih seksualno iznuđivao, pa i ucjenjivao za ulogu. 

 

- Gurnuo me i naredio mi da šutim. Skinuo je hlače i gaće te počeo masturbirati. Brzo je završio i ejakulirao je u lonac sa cvijećem - priznala je novinarka lokalne njujorške televizije, Lauren Sivan.

 

Istovremeno, glumica Ashley Judd je otkrila kako je njegovo ponašanje javna tajna u Hollywoodu o kojem žene već godinama pričaju. No, ovo svakako nije prvi, a teško i da će biti zadnji slučaj seksualnog iznuđivanja i ucjene u šoubiznisu.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI