Pretres na setu holivudskog hita 'Mamma Mia'

Skandal na Visu: U Hrvatskoj zaplijenjena jahta Čedomira Jovanovića, evo šta on kaže o svemu

Hronika 13.10.17, 12:52h

Skandal na Visu: U Hrvatskoj zaplijenjena jahta Čedomira Jovanovića, evo šta on kaže o svemu
Luksuznom gliseru na kojem je tulumarila ekipa mjuzikla Lučka kapetanija zabranila je plovidbu zbog sumnji u ‘crni čarter’. Vlasnik broda je Čedomir Jovanović

 

Glumačka ekipa filma 'Mamma Mia! Here We Go Again', koji se sedmicama snima na Visu, slobodno vrijeme provodila je ploveći morem.

 

Sad će, međutim, morati naći novu zanimaciju. Kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, viška Lučka kapetanija zaprimila je dojavu da je brod korišten nezakonito pa ga inspektori istražuju zbog sumnji u 'crni čarter'. Prije nekoliko dana plovilu koje se nalazi pod inspekcijskim nadzorom Lučke kapetanije zabranjena je plovidba.

 

Riječ je o luksuznom gumenjaku koja se nalazi u vlasništvu inostrane kompanije te plovi pod zastavom jedne od otočnih zemalja, neslužbeno se doznaje u pomorskoj policiji. Vlasništvo broda, kako doznaje portal 24sata.hr, povezuje se s bivšim potpredsjednikom vlade Srbije Čedomirom Jovanovićem, koji se svojedobno okitio titulom najzgodnijeg srpskog političara. Jovanović se iznenadio upitom novinara ovog hrvatskog portala.

 

- Zamolili su me mogu li snimiti neku scenu zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. No o istrazi ne znam ništa - rekao nam je iznenađeni Jovanović. Brod je trenutno privezan u komiškoj luci.

 

- Znam zašto me zovete, ali zbog ugovora koji imamo sklopljen s ekipom filma 'Mamma Mia' ne možemo vam ništa reći - rekla je zaposlenica zagrebačke producentske kuće Pakt Media, koja je angažirana na snimanju nastavka holivudskog blockbustera.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI