Kako postati dio Balkanske revolucije preduzetništva

Želite zaraditi 4.000 KM i registrovati vlastiti start up? Sve plaćeno... Ovo je prilika koju treba iskoristiti!

Biznis Klub 13.10.17, 09:58h

Želite zaraditi 4.000 KM i registrovati vlastiti start up? Sve plaćeno... Ovo je prilika koju treba iskoristiti!
Učesnici dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, radionice će biti održane u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci kontinuirano tokom dva mjeseca, a svi troškovi učešća su pokriveni od strane organizatora

 

 

Ukoliko si završna godina fakulteta, nezaposlen/a, živiš u bilo kom dijelu Bosne i Hercegovine, voliš upoznavati druge mlade ljude sa Balkana i imaš san za koji smatraš da se može pretvoriti u dobar posao ali nisi siguran/na kako da ga pretvoriš u stvarnost, ovaj poziv je namijenjen tebi!
 

 

Balkanska revolucija poduzetništva nudi jedinstven spoj korporativnog sektora, nevladinog segmenta i startup zajednica na Balkanu, koja će ti kroz kontinuiran rad pružiti mogućnost da stekneš nova znanja i vještine, te će te učiniti sprenmnim/om da u roku od 8 sedmica uspješno vodiš svoj start up i van granica naše države!


Tokom osam radnih sedmica imaćeš mogućnost da teoretski obradiš teme koje su bitne za start up svijet (poput određivanja ideje, kreiranja poslovnog modela, istraživanje tržišta, plan implementacije i registracije, upravljanje finansijama, soft skills, prodaja i nekoliko drugih) ali i da u praksi iskusiš kako je to napisati prvi budžet, komunicirati sa potencijalnim klijentima i prezentovati svoju ideju investitorima. Kroz sve ove korake vodit će te stručni treneri i trenerice koji će ti pružati podršku i dodatne informacije ukoliko budu potrebne.

 

Na kraju osme sedmice od 27. do 29. novembra u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj ćeš imati mogućnost da predstaviš svoju ideju donatorima, a tri najbolje ideje će dobiti 4000 KM početnog kapitala od naših partnera Švicarske ambasade i bit će registrovane!


Učesnici dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, radionice će biti održane  u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci kontinuirano tokom dva mjeseca, a svi troškovi učešća su pokriveni od strane organizatora!


Ukoliko si prepoznao/la sebe u ovom pozivu i želiš se prijaviti možeš to učiniti brzo i lako popunjavanjem online prijave na bit.ly/BER2k17 (za državljane/ke Bosne i Hercegovine), bit.ly/BERform (za državljane_ke Hrvatske) I bit.ly/2xsnUtb (za državljane/ke Srbije). Požuri, broj mijesta je ograničen a prijave traju do 15. Oktobra!


Ukoliko budeš prošao_la u uži krug sa tobom će biti održan kratki Skype razgovor pa redovno provjeravaj svoj mail.


Napominjemo, učestvovati na finalnoj konferenciji i osvojiti 4000 KM imaju pravo samo oni aplikanti koji su tokom osam sedmica prisustvovali na svim radionicama, ističe se u pozivu AIESEC-a.


Sretno!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI