VIDEO/ Sodoma i gomora

Reklama za Ostrvo orgija izazvala opšti haos: Kada vidite šta sve nudi, biće vam jasno zašto

DEPO PLUS 12.10.17, 20:01h

Reklama za Ostrvo orgija izazvala opšti haos: Kada vidite šta sve nudi, biće vam jasno zašto
Prevedeno, nude im se neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju.

 

Po cijeni od 5.000 dolara na raspolaganju je najraskalašniji odmor na svijetu,  a "seks-ostrvo" koji nudi takvu vrstu hedonizma nalazi se u blizini kolumbijske Kartahene. Razuzdani provod na internetu je izreklamirala kompanija "Good Girls" i time izazvala ogorčenje javnosti zbog promovisanja nemorala na youtubu.

 

Dok je prostitucija u Kolumbiji legalna, svodništvo nije, pa ostaje nejasno krši li marketinška kompanija tamošnje zakone, piše Independent.

 

60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno

 

Erotski video koji reklamira četvorodnevne paket aranžmane na privatnom ostrvu nudi mogućnost rezervacije odmora za 30 muškaraca koji će tokom odmora na raspolaganju imati 60 prostitutki koje će im biti dostupne 24 sata na dan.

 


 Svaka karta uključuje dvije djevojke dnevno za neograničene količine seksa tokom četiri dana događaja. U svakom trenutku možete zamijeniti svoje djevojke s devojkama drugih gostiju - stoji na veb-stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. novembra.

 

Gostima se nude svakodnevna "seks-iznenađenja", a svo vrijeme odmora provešće na luksuzno opremljenoj jahti.  No, to nije kraj lascivnosti. 


Gostima se ističe kako je to "narkotik-frendli okolina" u kojoj će se garantovano osjećati kao kraljevi. 


Prevedeno, nude im se neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju. 


Naravno, sve je začinjeno i s ogromnim, te za goste navodno neograničenim količinama alkoholnih pića po njihovom izboru. Sve što treba da urade je, nakon što rezervišu odmor, naglase svoje lične želje.

 

- Ako imate bilo kakve posebne želje ili prohtjeve bilo od domaćina ili djevojaka koje će vas zabavljati, samo ih recite i biće sigurno ispunjeni - direktno se obećava u video-reklami.

 

Kritičari su doveli u pitanje zakonitost cijele stvari, i iznijeli sumnju u mogućnost da su djevojke na brodu zapravo seksualno roblje.


Drugog dana odmora tj. seks-festa kako ga nazivaju, klijenti će imati posebnu povlasticu - pola sata s 16 žena odjednom, a tada se možete upustiti u seksualne aktivnosti sa svima njima, oni su tu da vam ugađaju, kažu organizatori.

 

Treći i četvrti dan "seks-festa" rezervisani su za brodske žurke za više od 100 ljudi, a tada se opet sve svodi na seks, drogu i alkohol.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)

 

 

BLIN
KOMENTARI