Priznanja izlagačima

Grand Prix 'Ruža ZEPS-a' dodijeljena Elektroprivredi BiH, a ostale nagrade pripale su...

Biznis Klub 05.10.17, 20:33h

Grand Prix 'Ruža ZEPS-a' dodijeljena Elektroprivredi BiH, a ostale nagrade pripale su...
Na ovogodišnjem ZEPS-u svoje proizvode izlaže 587 izlagača iz 26 zemalja, od kojih je 232 izlagača iz inostranstva

 

Na ovogodišnjim sajmovima 'ZEPS 2017' i 'ZEPS Intermetal' dodijeljena su priznanja izlagačima. Najveće priznanje bh. privrednog sajma ZEPS, Grand prix „Ruža ZEPS-a“, dodijeljeno je Javnom preduzeću Elektroprivreda BiH, kao jedinstveno priznanje izlagaču koji je svojim nastupom obilježio ovogodišnji sajam, a stručni žiri dodijelio je i priznanja za proizvod, kolekciju proizvoda i promociju.

 

Priznanja 24. Generalnog bh. sajma ZEPS 2017. dobili su kompanije Konfekcija “Borac” d.d. Travnik, “Koka BH” Breza, “Lafat Komerc" Kalesija, slovenačka firma “Simon Jeram" Gorenjska Vas, “Korali” Kraljevo, bihaćki “Drvo i mašine za ogrjev", “Lišćevica" Ilijaš, “Euroguma" Sarajevo, “Dron.ba" Kakanj, Hrvatska obrtička komora i Ministarstvo privrede SBK.

 

Medaljama za kvalitet proizvoda, na osnovu analize od Instituta za prehrambene tehnologije Poljoprivredno prehrambenog fakulteta u Sarajevu, nagrađeni su Zenička industrija mlijeka, "Vitinka" Zvornik, "Eko Stna" Zenica, Klas Sarajevo, "Vispak" Visoko i "Kupres Milch" iz Kupresa.

 

Priznanja 14. Međunarodnog sajam metala ZEPS Intermetal 2017. dobili su ,,Lović & Co” Lukavac, “AREL” Zenica i “Frigo Žika" iz Rume. Za promociju kompanija nagrađeni su “Gazela Krško", “Milan Blagojević" Smederevo i “TBS Trade" iz Živinica.

 

Na ovogodišnjem ZEPS-u svoje proizvode izlaže 587 izlagača iz 26 zemalja, od kojih je 232 izlagača iz inostranstva.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI