VIDEO/ MELODRAMATIČNI TRENUCI PRED KAMERAMA

Srpski ministar se rasplakao u studiju: Zar samo ja nemam pravo na stan? Zar meni niko ne može da pomogne?!

Front 03.10.17, 10:20h

Srpski ministar se rasplakao u studiju: Zar samo ja nemam pravo na stan? Zar meni niko ne može da pomogne?!
U nastojanju da se opravda pred neugodnim pitanjima, Vulin je u jednom trenutku rekao da mu je pripomogla porodica, tačnije "ženina tetka iz Kanade"!!!

 

 

Aleksandar Vulin, bivši direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Republike Srbije i aktuelni ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja, našao se ovih dana na udaru javnosti zbog kupovine stana u Beogradu za koji je, navodno, iskeširao 250.000 eura.


Nakon što su pojedini mediji "zavirili" u ministrov imovinski karton i prijavljena primanja, postavilo se pitanje kako je Vulin došao do pozamašne svote novca koja nije mogla biti obezbijeđena zvaničnom zaradom.


U nastojanju da se opravda pred neugodnim pitanjima, Vulin je u jednom trenutku rekao da mu je pripomogla porodica, tačnije da mu je najveći dio novca pozajmila "ženina tetka iz Kanade"!!!


No, kada se postavilo pitanje kako je više od 200.000 eura ušlo u zemlju bez traga, e tada je nastupila melodramatična tirada po režimskim medijima u Srbiji, gdje se Aleksandar Vulin, na ivici suza, jadao zbog svega što ga je snašlo.


Odgovarajući na medijsko silovanje, građani Srbije lansirali su po društvenim mrežama brojne parodije na račun "Vulina, njegovog stana i tetke iz Kanade", a u nastavku pogledajte jednu od njih, nastalu nakon ministrovog dramatičnog nastupa pred kamerama TV Pink...

 

 

A evo kako je briljantni Zoran Kesić u novoj sezoni emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" odgovorio na cijelu situaciju.   

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI