LOPOVI DOBRO ZNALI ŠTA TRAŽE

Sramota: Sedam dana nakon sahrane, opljkačkan stan Ljubiše Samardžića! Ukrali i ono što je glumac posebno volio...

Hronika 27.09.17, 10:15h

Sramota: Sedam dana nakon sahrane, opljkačkan stan Ljubiše Samardžića! Ukrali i ono što je glumac posebno volio...
Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bijela dana. Zbog toga se vjeruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose

 

 

 

Samo nedelju dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića, nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i reditelja. Provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog - i Samardžićev zlatni rolex!


Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bijela dana. Zbog toga se vjeruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose, piše Republika.rs.


- Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 eura u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita - kaže izvor iz istrage.


Dodaje i da se porodica, koja tek što je sahranila glumca, još nije oporavila od šoka koji ju je zatekao, a lopov je to uspio da iskoristi.


- Pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja, razbojnik je ukrao i zlatni ručni sat marke rolex - kaže izvor.


- Sve fioke u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi bile su ispreturane! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana - dodaje sagovornik Telegrafa.


Kako se navodi, glumac je taj sat zaista dugo nosio i on je imao veliku emotivnu vrijednost za njega, pa tako i za cijelu porodicu.


Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

 

(DEPO PORTRAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI