foto/ upoznala ih prijateljica u gej klubu

Sretne i zaljubljene već osam godina: Ovo je doktorica s kojom Ana Brnabić seli u luksuznu vilu na Dedinju

Lifestyle 26.09.17, 17:04h

Sretne i zaljubljene već osam godina: Ovo je doktorica s kojom Ana Brnabić seli u luksuznu vilu na Dedinju
Brnabićeva je osam godina u vezi s Milicom Đurđić, koja radi u Kliničkom centru Srbije na odijeljenju za radiologiju i magnetnu rezonancu

 


Premijerka Srbije Ana Brnabić osam godina je u vezi s doktorkom Milicom Đurđić, stalno zaposlenom u Kliničkom centru Srbije, ekskluzivno otkriva Kurir.

 

Njih dvije planiraju zajednički život, i to u državnoj vili na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, gdje će se predsjednica Vlade preseliti ovih dana, a o čemu je Kurir juče pisao.

 

U prilog tome svjedoči Kurirov izvor iz Kliničkog centra Srbije, koji nam je potvrdio da se Milica od petka ne pojavljuje na poslu jer je uzela slobodne dane zbog selidbe.

 

ana-brnabic-milica-durdic

 

- Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obe su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je verovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dve izgradile tokom skoro osam godina, koliko su zajedno. Baš su srećne i zaljubljene. Milica je lepa, obrazovana, atraktivna i uspešna žena. Njih dve su živele zajedno, a sada planiraju da se presele u vilu na Dedinju u kojoj premijerka ima pravo da stanuje s porodicom. Milica od prošlog petka ne dolazi na posao jer je uzela slobodne dane zbog preseljenja - priča naš sagovornik.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI