VIDEO/ N0VA PROGRAMSKA ŠEMA NA FACE TV

Vraća se Senad Hadžifejzović: Saznajte ko će biti prvi gost u novom izdanju 'Centralnog dnevnika'?

Mediji 14.09.17, 11:14h

Vraća se Senad Hadžifejzović: Saznajte ko će biti prvi gost u novom izdanju 'Centralnog dnevnika'?
Nova sezona Face to Face i Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem kreće od sutra, 15. septembra, od 18:45 sati

 

 

Face TV u okviru nove jesenje programske šeme gledateljima nastavlja nuditi kvalitetne sadržaje, donosi nekoliko novina, ali i nastavlja sa prikazivanjem već prepoznatljivih emisija koje su odavno zadobile povjerenje televizijske publike.


Nova sezona Face to Face i Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem kreće od sutra, 15. septembra, od 18:45 sati, a u prvoj emisiji Hadžifejzović ugostit će Ismeta Gavrankapetanovića.
 

Domaći i regionalni lideri, argumenti, replike i svađe, pjevači, umjetnici i zvijezde, pjesnici, književnici, pisci, poete, lirici, genijalci, legende, humani, mladi ljudi, ekskluzivna gostovanja koja se emitiraju uživo dovoljan su razlog da svakog petka i subote od 18:45 sati budete uz Face TV i Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem.

 

 

Od ponedjeljka, 18.septembra, Face TV počinje s emitovanjem nove meksičke sapunice “Silvana sin lana”, koju će gledatelji moći pratiti svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 19:15 sati.  


Osim premijernog prikazivanja serije “Silvana”, Face će nastaviti s prikazivanjem novih epizoda serija “Bandolera”, “Cedar Cove”, “Hell on wheels”, “The Closer”, “Alo, alo” i popularne domaće serije “Lud, zbunjen, normalan”.

 

lud-zbunjen-normalan


Nakon uspješnog prikazivanja tri sezone, Face će svojim gledateljima uskoro pokloniti i četvrtu sezonu planetarno popularne i nagrađivane BBC-jeve serije “Peaky Blinders”.


Od 15. septembra budite uz Face TV koja za vjernu televizijsku publiku priprema još iznenađenja i novog sadržaja.

 

peaky-blinders-4-sezona

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI