FOTO/ HOROR U OPERACIJSKOJ SALI

Ovako sada izgleda Neven Ciganović: Otišao na estetsko 'ravnanje' nosa pa mu stradao pe*is...

DEPO PLUS 04.09.17, 20:59h

Ovako sada izgleda Neven Ciganović: Otišao na estetsko 'ravnanje' nosa pa mu stradao pe*is...
Nakon što su medicinski radnici modnog stilistu uspavali, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam. Riječ je o iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom

 

 

- Bio sam u Iranu na operaciji nosa za dokumentarni film koji britanski Chanel 4 priprema o mom životu. Nismo snimali operaciju nego samo konsultacije s liječnikom. Dali su mi opću anesteziju na koju sam odreagirao kako sam odreagirao, započeo je svoju priču drhtavim glasom Neven Ciganović (45), prenosi 24sata.hr.


Nakon što su medicinski radnici modnog stilistu uspavali, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam. Riječ je o iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom. Modni stilist nakon dramatične dijagnoze te bolova koje je trpio nekoliko dana oporavlja se u beogradskoj bolnici, koju su mu preporučili liječnici u Hrvatskoj, jer tamošnji liječnici s tim problemom imaju više iskustva. 

 

neven-ciganovic-1


Zabranili mu analgetike


Cigi je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga liječnici dva puta operisali. Ipak, modni stilist morao je i na treću operaciju u Beograd. Neven tvrdi kako srpski liječnici imaju više iskustva i znanja za rješavanje njegovog zdravstvenog problema.


Imao devijaciju septuma


- Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana - objašnjava Cigi iz bolničke postelje. U Iran je otputovao riješiti devijaciju septuma s kojom se mučio protekle 22 godine, od kad je prvi put bio na estetskoj korekciji nosa.

 

neven-ciganovic-2


U Londonu je razmatrao mogućnost odlaska na nehirurški zahvat te tako pročistiti dišne puteve, no dobio je preporuku da u Iranu to rade najbolji stručnjaci.


Cigi je poželio da mu liječnici za vrijeme operacije i estetski dotjeraju već korigiran nos te ga dodatno poravnaju, ali nakon što su ga uspavali, uslijedile su komplikacije s penisom.


- Nisam strahovao za život već za neke druge stvari koje ta dijagnoza nosi – kaže Ciganović. Ističe da je njegov problem riješen, ali će se mjesecima oporavljati od tegoba.


'Veselim se filmu o sebi'


- Na Chanelu 4 posvetili su mi cijelu emisiju. Mislim da je to velika stvar i nadam se početak moje internacionalne karijere. Unatoč bolesti razmišljam pozitivno - kaže Neven.

 

neven-ciganovic-3


Sklonost prema estetskim zahvatima Cigi ima od mladosti pa je dosada priznao kako je desetak puta išao pod nož. Najmanje tri puta uljepšavao je nos, a silikonom povećao usnice. Dva puta pojačavao je jagodične kosti i bradu, a tijelo je prekrio tetovažama poljubaca, pin up djevojaka te životinja.


Nastavak teksta čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI