prestrašno

Aca Lukas nožem nasrnuo na Sonju: Toliko ju je udarao da je izgubila svijest...

Showbizz 02.09.17, 20:04h

Aca Lukas nožem nasrnuo na Sonju: Toliko ju je udarao da je izgubila svijest...
Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici

 

Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas brutalno je danas u 17.30 časova pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović - javlja Kurir.rs


 
Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:


 
"Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici", kaže dobro obavješteni izvor blizak folkeru.

 
"Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodrom", rekao je izvor iz policije.


 
Lukas večeras ima nastup u Cirihu i po svemu sudeći je uspio da napusti zemlju.


 
Nedjeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vijest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u posljednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI