NIKAD LOŠIJI U REPREZENTACIJI

Edin Džeko nakon debakla na Kipru: Stidimo se svi, od prvog do posljednjeg... Izvinjavam se navijačima!

Sport 01.09.17, 09:38h

Edin Džeko nakon debakla na Kipru: Stidimo se svi, od prvog do posljednjeg... Izvinjavam se navijačima!
- Izvinjavam se navijačima. Nisu zaslužili ovo što su vidjeli, poručio je Edin Džeko nakon šokantnog poraza protiv Kipra

 

 

Nada još postoji da BiH ugrabi drugo mjesto i dodatne kvalifikacije za SP u Rusiji. Dva su boda zmajevi iza Grčke, i jedni i drugi do kraja imaju ogled s Gibraltarom, i jedni i drugi dočekuju Belgiju, a zadnja je utakmica gostovanje Grčke na Kipru, a BiH u Estoniji, piše Avaz.


A zapravo je iznenađujući remi Grka kod kuće s Estonijom još više podebljao dojam da je poraz BiH na Kipru najveća blamaža u historiji! Tako misli dobar dio nogometne javnosti, iako je ova momčad od istoga Kipra gubila i kod kuće...


"Dogovorili smo se na poluvremenu, nakon 2:0 za nas, da im ne dozvolimo da dođu blizu gola, ali jednostavno s ovakvim odnosom bilo je samo pitanje trenutka kad će postići golove", rekao je kapetan Edin Džeko, pa nastavio: 


"Kipar je na kraju zasluženo pobijedio, a mi se trebamo stidjeti, svi od prvog do posljednjeg! I dobro se preispitati. Izvinjavam se navijačima. Nisu zaslužili ovo što su vidjeli." 


Edinu Džeki je to bila vjerojatno najlošija partija za reprezentaciju. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI