NAKON KONCERTA U BEOGRADU

Pitali ga postoji li šansa da se Nele Karajlić vrati u 'Zabranjeno pušenje', a Sejo Sexon im odgovorio ovako...

Showbizz 20.08.17, 19:41h

Pitali ga postoji li šansa da se Nele Karajlić vrati u 'Zabranjeno pušenje', a Sejo Sexon im odgovorio ovako...
Gostujući po srbijanskim medijima, frontmen benda Sejo Sexon (Davor Sučić) odgovarao je na brojna pitanja, a među njima je uvijek i ono neizbježno: Postoji li šansa da se Nele Karajlić vrati u staro 'Pušenje' i sa Sejom opet zapjeva na sceni?

 

Kao i uvijek kada gostuje u prijestolnici Srbije, i ovoga puta, koncertom na Beer Festu, „Zabranjeno pušenje“ oduševilo je beogradsku publiku.


Gostujući po srbijanskim medijima, frontmen benda Sejo Sexon (Davor Sučić) odgovarao je na brojna pitanja, a među njima je uvijek i ono neizbježno: Postoji li šansa da se Nele Karajlić vrati u staro 'Pušenje' i sa Sejom opet zapjeva na sceni?


Nenad Janković, inače poznatiji kao dr. Nele Karajlić, danas ima svoj bend sličnog naziva "No smoking orchestra", koji je devedestih godina prošlog vijeka, nakon odlaska iz Sarajeva, osnovao sa Emirom Kusturicom.


A na pitanje koje javnost u regionu stalno golica, Sejo Sexon je odgovorio:


- Ne znam za beogradsko „Zabranjeno pušenje”. Emir Kusturica ima bend koji se samo slično zove, ali oni sviraju potpuno drugačiju muziku. To je kao da poredite „Rolingstonse“ i „Džipsi kingse“. Mada, često smo se šalili da ćemo mi uzeti solo i refren, a njima dati tekst i uvod. Razišli smo se jer mi ne želimo neku stadionsku priču niti nam je cilj da imamo veliki profit. Ali, otvoreni smo za nove ideje, tako da Nele uvijek može da se vrati, mada sam siguran da on to ne bi želio. Kod mene je još uvijek njegova radna knjižica, kao i svih ostalih članova benda koji su iz njega otišli iz ovih ili onih razloga.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 

BLIN
KOMENTARI