Fanovi ostali u šoku

Ana Nikolić stala na vagu, evo koliko STVARNO ima kilograma!

Showbizz 14.08.17, 12:17h

Ana Nikolić stala na vagu, evo koliko STVARNO ima kilograma!
Ana je shvatila definitivno da je pretjerala kada su je ljekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak - priča izvor blizak Ani Nikolić

 

Tokom trudnoće Ana Nikolić nije vodila računa o kilaži, međutim, kada je nakon porođaja stala na vagu i vidjela da ima čak 125 kilograma, shvatila je da odmah mora da počne sa dijetom.

 

Nakon što je presrećna pjevačica izašla iz porodilišta, bilo je uočljivo da ima višak kilograma, a sada je Ana čvrsto odlučila da smrša i vrati staru liniju.

 

- Ana je uvijek vodila računa o izgledu, ali se posljednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvijek najljepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnila, pustila je na volju svom hedonizmu i riješila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja  - kaže izvor blizak Ani Nikolić i dodaje da je ona shvatila da je pretjerala kada su je ljekari upozorili da time ugrožava svoje zdravlje.


- Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je pretjerala kada su je ljekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak. Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspijevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Za početak, izbacila je iz ishrane tijesto, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi - navodi izvor i napominje da će Ani u mršavljenju pomoći njena majka Milijana, koja je uvijek u sjajnoj formi.

 

- Milijana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema kćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slijede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vježba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proljeće bude bomba kao što je uvijek i bila - zaključio je jedan od prijatelja Ane Nikolić.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI