Nova šansa za poznati par

Brad i Angelina stopirali razvod: Hoće li se pomiriti?

Showbizz 10.08.17, 10:57h

Brad i Angelina stopirali razvod: Hoće li se pomiriti?
Hoće li to biti dovoljno da se Brangelina i njihovih šestero djece ponovno ujedine

 

Vijest koja je odjeknula gotovo istom snagom kao kad su prije manje od godinu dana objavili da je kraj.


Angelina se navodno već neko vrijeme premišlja o novoj šansi, Brad sve češće pokazuje da je voljan promijeniti se pa se počelo sve glasnije šuškati da od konačnog razvoda možda neće biti ništa.

 

Iako vijest nije službeno potvrđena, US Weekly se hvali naslovnicom i ekskluzivom, jer im je izvor blizak paru potvrdio kako se mjesecima nije potaknulo ništa da se rastava nastavi i okonča.

 

Nakon burne svađe zbog Maddoxa, otkrivanja Bradovog ogromnog problema s alkoholom, sam Brad posljednjih mjeseci pokazuje da je voljan promijeniti se. Mediji su se raspisali o njegovoj novoj volji za normalnijim životom te, kako to i u životu običnih ljudi biva, da je spreman učiniti sve za svoju obitelji.

 

Hoće li to biti dovoljno da se Brangelina i njihovih šestero djece ponovno ujedine, glasine govore u prilog tomu.

 

Neimenovani izvor dodatno je naglasio da je Angelina dobro svjesna svega što je Brad posljednjih mjeseci napravio da bi se riješio svojih problema, koji su ih i doveli pred zid te ističe da ga i dalje jako voli.


Iako se ovoj sapunici ne nazire kraj, moramo zaključiti da je sve ovo nekako i normalno. Biti toliko dugo zajedno, skrbiti o šestero djece od kojih je troje zajedničkih, plod vaše krvi i ljubavi, jasno je da nije samo tako prekinuti vezu i nastaviti dalje.

 

Kao u svakom poljuljanom braku, jedna je strana malo više kriva, druga malo više ljuta no, višemjesečna razdvojenost ne mora nužno dovesti do kraja, prenosi Index.hr. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI