Detalji obračuna

Krvavi sukob četvorice mladića u Doboju: Dobio nož u leđa zbog cure

Hronika 09.08.17, 20:36h

Krvavi sukob četvorice mladića u Doboju: Dobio nož u leđa zbog cure
Sedamnaestogodišnjak je suzavcem poprskao protivnike i potom je došlo do tuče, tokom koje je jedan od aktera uspio da se domogne i letve

 

Sedamnaestogodišnjak je uboden čakijom u leđa, a još najmanje dvojica momaka su povrijeđena, u obračunu četvorice mladića u Doboju, kojem je, po svemu sudeći, kumovala svađa zbog - djevojke. 


Uz preklopni nož, u krvavom sukobu korišten je i suzavac, ali i letva, koju je jedan od učesnika uspio da iščupa sa obližnje ograde. U tuči su učestvovali Mehmed H. (21) i Armin H. (20) sa jedne, te sedamnaestogodišnjak i još jedan maloljetnik sa druge strane. 


Nezavisnim je potvrđeno da je sukob izbio juče ujutru oko 00.25, na lokalnom putu u mjestu Grapska, gdje je nešto ranije, kod drugog maloljetnika, u posjetu došao sedamnaestogodišnjak iz Klokotnice, opština Doboj Istok. 


Prema nezvaničnim saznanjima, sedamnaestogodišnjak se, dok je bio u gostima, na Facebooku dopisivao s Mehmedom i posvađali su se, a onda su dogovorili sastanak. Na mjesto obračuna došli su, dakle, maloljetnici sa jedne, te Mehmed i Armin sa druge strane. Situacija je izmakla kontroli. 


Kako policija sumnja, sedamnaestogodišnjak je suzavcem poprskao protivnike i potom je došlo do tuče, tokom koje je jedan od aktera uspio da se domogne i letve, a zatim i njom da mlati. Potom je, kako je policija utvrdila, Mehmed izvadio čakiju, kojom je ubo sedamnaestogodišnjaka. 


Iz dobojske policije juče su, uz navođenje inicijala, saopštili da su uhapsili Mehmeda H. iz Doboja, nakon što je teško povrijedio sedamnaestogodišnjaku iz Doboj Istoka. 


"Oko 00.25 došlo je do tuče između M.H. i A.H. sa jedne i dvojice sedamnaestogodišnjaka sa druge strane. Tada je jedan maloljetnik suzavcem poprskao M.H. i A.H. po očima, a M.H. ga je tokom dalje tuče preklopnim nožem ubo u donji dio leđa", pojasnili su iz policije. 


Povrijeđenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici, nakon čega je, na zahtjev člana šire porodice, prevezen u tuzlansku bolnicu. "Ljekarska pomoć ukazana je i M.H. i A.H. kod kojih su konstatovane lakše povrede", rečeno je iz policije. 


Od osumnjičenog za nanošenje teške povrede je oduzeta čakija, a on je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu.

 

(DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI