prostitucija na hrvatskoj obali u cvatu

Razuzdani život jahtaša: Iskvarcana sponzoruša ili načitana studentica, ispod 100 eura nijedna neće kročiti na brod!

Lifestyle 07.08.17, 10:12h

Razuzdani život jahtaša: Iskvarcana sponzoruša ili načitana studentica, ispod 100 eura nijedna neće kročiti na brod!
I ne pitaju za cijenu, premda znaju kako je prostitucija u Hrvatskoj – ilegalna

 

Odavno smo top-destinacija za brojne nautičare, a zadnjih godina Jadran je primaljivo mjesto i za one bogataše kojima ništa nije skupo. A u svom traženju što žele sve imati na brodu, uvijek ima i upita za dame! Poslovni ljudi, menadžeri, umjetnici, glazbenici, inženjeri, doktori, sportaši,... tijekom ljetnih ludih zabava žele i društvo kraljica noći.

 

I ne pitaju za cijenu, premda znaju kako je prostitucija u Hrvatskoj – ilegalna- piše Slobodna Dalmacija

 

– To im previše baš i ne smeta, pogotovo što su usmenom predajom već doznali kako na Jadranu obitavaju prelijepe žene, a dosta njih im je i dostupno za druženje, sve zahvaljujući šuškanju eurića – uveo nas je u priču o "naručenim" zabavama sa zgodnim djevojkama, jedan od skipera koji često upravo od gostiju ima ovakve upite.

 

– Traže od nas da im osiguramo zgodne cure, cijena ih previše ne brine, no ispod sto eura teško će koja od prelijepih djevojaka i kročiti nogom na brod – nastavlja dalje skiper s pričom o animir damama.

 

Profesionalke

 

Već je odavno javna tajna kako u ljetnim mjesecima, udarni su srpanj i kolovoz, s kopna na obalu se spuštaju mlade djevojke spremne osim druženja, večera i noćnih provoda, pružiti i seksualne usluge klijentima. I nema samo onih klasičnih prostitutki koje i na kopnu zarađuju svoj kruh majstorijama u krevetu, pa se ljeti upute na Jadran jer su njihovi klijenti na - odmoru. Naime, "morske krevetne usluge" redom nude i studentice, pa mlade uposlene djevojke, ali i zgodne majke.

 

– Odmah znate koje se profesionalke, koje stižu sa makroima koji se brinu o svemu. O kontaktima s klijentima, o prijevozu cura na brod, o njihovoj zaštiti i naravno naplati. Njih uglavnom "naručuju" poslovnjaci, najčešće kada su u grupi, pa tada traže i više dama za zabavu. I rijetko kada cure ostaju duže od te jedne noći na brodu. One dođu na jahtu nakon večere, obavi se posao bez previše mudrijanja, pa se nastavi druženje uz alkohol do ranih jutarnjih sati kada po djevojke dolazi makro. I po novac, naravno...

 

OstataK čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI