Ugledni kanadski radio

Skandalozne optužbe: Novak Đoković ne igra jer je uhvaćen u dopingu!

Sport 05.08.17, 11:44h

 Skandalozne optužbe: Novak Đoković ne igra jer je uhvaćen u dopingu!
Kanađani su bez problema optužili Đokovića da je koristio doping, na osnovu njihovih "povjerljivih izvora iz svijeta tenisa"

 

Strahovit pad u igri u posljednjih godinu dana Novaka Đokovića i pauza do kraja sezone rezultat su toga što je uhvaćen u dopingu, optužio je srpskog asa ugledni kanadski radio RDS.

 

Kanađani su bez problema optužili Đokovića da je koristio doping, na osnovu njihovih "povjerljivih izvora iz svijeta tenisa", a tekst sa portala ovog radija prenijeli su brojni svjetski mediji.

 

Autorka teksta Helen Peletije je napisala:

 

- Novak Đoković je uhvaćen u dopingu? Prolaze nedjelje i nedjelje, a glasine i dalje kruže. Poslije razgovora sa prijateljima i kolegama koje imaju veze u svijetu tenisa i putuju tokom cijele sezone po turnirima, saznala sam da mnogi od njih misle da je Novak Đoković, koji je završio sezonu, uhvaćen u dopingu i da je zaštićen od strane Svjetske teniske asocijacije. Neki se pitaju zašto se desio ovaj nagli i ogroman pad u njegovoj igri, zbog čega je prošle godine bio daleko ispod njegovih fenomenalnih fizičkih mogućnosti, koje je pokazivao još od 2011. godine.


Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je ovaj hronični problem sa ramenom, koji vuče nekoliko godina, samo običan izgovor? Da li je uzeo odmor da bi se fizički oporavio i oživio svoj talenat? U svakom slučaju, kruže glasine koje sam čula sa više strane i moram da priznam da neke od njih dolaze od ljudi iz mog okruženja koje veoma mnogo poštujem - napisala je novinarka Peletije.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI