Kraj nagađanjima

Konačno otkriven razlog razvoda Angeline Jolie i Brad Pitta: I dalje ga volim, ali...

Showbizz 04.08.17, 12:25h

Konačno otkriven razlog razvoda Angeline Jolie i Brad Pitta: I dalje ga volim, ali...
Angelina Jolie je nedavno na jednom dobrotvornom događaju objasnila šta je bio glavni razlog da se ona i Brad rastanu

 

U septembru prošle godine sve naslovnice magazina, novina, časopisa krasio je naslov (kakva ironija): "Brad i Angelina se razvode", poslije mnogo mjeseci nagađanja, priča izvora koji su bliski bivšem paru i izjava Brada i Angeline, Jolie je stavila tačku i objasnila šta je bio razlog da se rastanu.


Mediji su mjesecima pokušavali da odgonetnu razloge razvoda. Sumnjalo se na Bradovu zavisnost od opijata, navodnog nasilničkog ponašanja prema deci i na Angelinine političke stavove, uticaj njenih prijatelja itd.

 

Angelina Jolie je nedavno na jednom dobrotvornom događaju objasnila šta je bio glavni razlog da se ona i Brad rastanu.

 

- Naše karijere nas iscrpljuju. Kad ste sa nekim ko je podjednako zauzet kao i vi, ništa nema smisla. Ono malo vremena što imate u toku dana morate da iskoristiti da se fokusirate na ono što vam je važno. I dalje volim Brada, ali više nisam zaljubljena u njega. Volimo našu porodicu koju smo stvorili. Brad se svakodnevno trudi da sve bude moguće, rekla je Angelina, prenosi "Yahoo".

 

Novinari su kontatkirali Brada Pitta kako bi dobili komentar, ali on nije želio da odgavara na pitanja koja su u vezi sa njegovom bivšom suprugom. 

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI