SDS-ove poslanike nazvao 'petokolonašima'

Špirić poručio: Samo vi djeco radite svoj posao

Front 29.07.17, 14:07h

Špirić poručio: Samo vi djeco radite svoj posao
Prema riječima Špirića, koji je i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, peta kolona je uvijek sjedila na klupi srama, tako je bilo, a tako će i ostati

 

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić poručio je da se javnosti moraju položiti računi za "koga i čije interese rade SDS-ovi 'petokolonaši' i postavio pitanje ko finansira projekat destabilizacije Republike Srpske i gdje je i ko osmislio mete", javlja Srna.

 

"Jesu li izvođači tog posla već u BiH i da li su iznajmili SDS-ove 'petokolonaše' i koje će institucije biti angažovane u tom poslu? Jesu li to one koje bi trebalo da budu depolitizovane i profesionalne, a ne njihov megafon", rekao je Špirić Srni.

 

Prema riječima Špirića, koji je i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, peta kolona je uvijek sjedila na klupi srama, tako je bilo, a tako će i ostati.

 

"Da bi narod formirao imena za klupu srama, izbori 2018. godine su idealna prilika za to, a do tada im poručujemo - samo vi djeco radite svoj posao", zaključio je Špirić, a prenosi Srna.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI