Status koji je izazvao gnjev na Balkan

Ispovijest bivšeg supruga: Prolazim pakao razvoda... U ovoj vukoje*ini od države žene su zaštićenije od bijelih medvjeda!

Hronika 21.07.17, 08:47h

Ispovijest bivšeg supruga: Prolazim pakao razvoda... U ovoj vukoje*ini od države žene su zaštićenije od bijelih medvjeda!
Imam zakonsko pravo da viđam dijete, ali mi bivša žena to uskraćuje. Centar za socijalni rad kaže da tužim, ali da te tužbe znaju da potraju i po godinu dana. Da sam labilniji, kako bih odreagovao?

 

 

 

U Srbiji se nakon brutalnog ubistva koje se nedavdo dogodilo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je Marko Nikolić (43) ubio svoju ženu Maju (38) i sina Mihaila (4), u medijima, ali i na društvenim mrežama, povela rasprava o pitanju odgovornosti za sve češće zločine nad ženama.


No, među brojnim mišljenjima, različitim stavovima, osudama i prijedlozima, izdvojio se i FB status jednog bivšeg supruga koji je izazvao gnjev ne samo ženske populacije, već i mnogih muškaraca.

 

Zašto je tako, pročitajte u nastavku i sudite o njegovom stavu:


"Vidim svi ste sad pametni. Ali, zapitajte se, koliko vas u ovom trenutku prolazi kroz pakao zvani razvod? Ja trenutno prolazim kroz sve to.

 

Imam zakonsko pravo da viđam dijete, ali mi bivša žena to uskraćuje. Centar za socijalni rad kaže da tužim, ali da te tužbe znaju da potraju i po godinu dana.


Da sam labilniji, kako bih odreagovao?


Mora neko da prizna da su u ovoj je*enoj Srbiji žene zaštićenije od bijelih medveda!


Ja sam priveden jer sam vikao na ženu, a sad je to poistovjećeno sa prebijanjem, i još me udalje iz stana na mjesec dana! Poistovjetili ste vikanje i batine, pa gdje to ima!


Svjestan sam da se sve radi da bi se uništile porodice, i to je svima u ovoj zemlji, koji su pametni, jasno. Rasturate porodice, popularišete gej odnose... Nažalost, pretpostavljam da će ovakvih nemilih događaja biti sve više i više, i nikome nije u interesu da ispita suštinu, već se svi bave posljedicama...


Poslije me pitajte zašto se iseljavam iz ove vukoje*ine...", zaključio je na kraju svog posta.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI