NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO BR. 1/2017 i 2/2017

Poziv studentima i mladim naučnicima: Ako želite da publikujete svoje stručne radove, javite se!

Hronika 12.07.17, 15:54h

Poziv studentima i mladim naučnicima: Ako želite da publikujete svoje stručne radove, javite se!
Nomotehnički Centar kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne

 

Nakon duže pauze i na inicijativu članova Nomotehničkog centra u Beogradu, otvoren je  poziv za Zbornike broj 1/2017 i 2/2017.


- U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne, kažu u ovom centru.


Cilj Zbornika je da na jednom mjestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao.


- U potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rješenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sljedećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura, pojašnjavaju poretači projekta te dodaju:


- Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.


POZIV ZA ZBORNIK brojevi 1/2017 i 2/2017 otvoren je od 05. juna do 10. avgusta 2017. godine.


Do naznačenog datuma možete zatražiti prijavni formular, u istom periodu dostaviti Apstrakt (do 250 riječi, a popunjavati ga u prijavnom formularu).


Takođe, nakon što Apstrakt bude usvojen, imate rok za kompletne radove do 05.septembra!


Objava slijedi do kraja septembra 2017.godine.


Prijavni formular možete preuzeti i ovdje. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i pošaljite do 10.avgusta ne neku od priloženih mail adresa.


Ukoliko imate poteškoća prilikom preuzimanja formulara, javite se i isti će Vam biti poslati.


Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte na: [email protected] ili [email protected].

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI