VIDEO/ BINGO IMA RAZLOG ZA PJESMU

Bingosi donose više sreće i manje briga: Raspjevana kampanja vodećeg trgovačkog lanca u BiH

Biznis Klub 03.07.17, 10:34h

Bingosi donose više sreće i manje briga: Raspjevana kampanja vodećeg trgovačkog lanca u BiH
Uz pjesmu i veselje, ultrasimpatični Bingosi pozivaju vas da se riješite briga, priuštite si više sreće i svratite do Binga...


Kralj dobrih cijena, Bingo, definitivno ima razlog za pjesmu. U godini u kojoj je postao tržišni lider, vodeći trgovački lanac u BiH kreće sa raspjevanom kampanjom koja na moderan način komunicira sa potrošačima, ali i putem koje pokazuje dosljednost u izgradnji dugoročnih pozitivnih odnosa sa zajednicom u kojoj posluje.


U potrazi ste za kiselim krastavcima, svježim đumbirom, mlijekom za tijelo, kvalitetnom veš mašinom ili svježim mesom... Znate gdje po najpovoljnijim cijenama možete sve to naći.


Uz pjesmu i veselje, ultrasimpatični Bingosi pozivaju vas da se riješite briga, priuštite si više sreće i svratite do Binga.


Glavni junaci promotivnog spota su dobroćudne, čile i uvijek vesele niske cijene, ”Bingosi” prijatelji i pratioci kupaca. Oni su su tu zbog nas, da nam omoguće lakšu, pristupačniju i povoljniju kupovinu. Uz njihovo prisustvo ona se doima laganom poput provlačenja noža kroz vruć puter.


Zajedno sa svim uposlenicima Binga pomažu, savjetuju i zabavljaju kupce. Odbijaju bilo kakvo koketiranje sa visokim cijenama i zatvaraju im vrata ispred nosa.


U nastavku pogledajte promotivni spot i poslušajte pjesmu zarazne melodije za koju vjerujemo da će postati novi ljetni hit.

 

U Bingu, Bingosi, sve je puno radosti...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI