SVE SE DESILO U RANO JUTRO, U MJESTU KEMIČANI

Perverzni Prijedorčanin: Zaustavio auto na sred ceste, raskopčao šlic pa je upitao - znate li gdje je...

Hronika 29.06.17, 14:14h

Perverzni Prijedorčanin: Zaustavio auto na sred ceste, raskopčao šlic pa je upitao - znate li gdje je...
Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je D.N. navedenog dana u jutarnjim časovima, krećući se vozilom lokalnim putem u mjestu Kamičani, zaustavio vozilo pored jedne ženske osobe, koja se kretala putem te pokazujući polni organ i samozadovoljavajući se pitao je gdje je put za Kozarac i pozivao je da uđe u vozilo

 

 

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Prijedor jučer su lišili su slobode D.N. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je 13. juna ove godine počinio krivično djelo iz oblasti seksualnih delikata. 

 

- Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je D.N. navedenog dana u jutarnjim časovima, krećući se vozilom lokalnim putem u mjestu Kamičani, zaustavio vozilo pored jedne ženske osobe, koja se kretala putem te pokazujući polni organ i samozadovoljavajući se pitao je gdje je put za Kozarac i pozivao je da uđe u vozilo - saopćeno je danas iz Policijske uprave Prijedor. 

 

Na ovaj način osumnjičeni je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim, i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za ovo krivično djelo. 

 

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da u slučaju saznanja za bilo kakvu vrstu seksualnog prestupništva prijave na servisni broj ''122'' ili u nadležnu policijsku stanicu, kako bi se izvršioci ovih krivičnih djela otkrili i sankcionisali u skladu sa zakonskim odredbama. 

 

- Građani se veoma često boje prijaviti seksualno uznemiravanje i nedozvoljena ponašanja iz oblasti seksualne delinkvencije, međutim, trebamo biti svjesni da se samo na taj način može suzbiti pojava seksualnog prestupništva i pedofilije, i spriječiti da naša djeca postanu žrtve ovih krivičnih djela - navode iz policije.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI