FOTO/ Nakon razvoda od Angeline

Brad Pitt ponovo ljubi: Novi holivudski par razotkrila fotografija, nisu marili za poglede prolaznika

Showbizz 27.06.17, 08:40h

Brad Pitt ponovo ljubi: Novi holivudski par razotkrila fotografija, nisu marili za poglede prolaznika
Koristili su svaku priliku da se diraju. Nisu skidali ruke jedno s drugoga. Činili su se poprilično intimni, navodi izvor poznatog britanskog tabloida

 

Brad Pitt je ponovno zaljubljen. Strani mediji kažu da mu je srce osvojila britanska glumica Sienna Miller, a The Sun piše kako je novi par viđen na popularnom britanskom festivalu Glastonburyju. Očevici tvrde da su se Brad i Sienna mazili i ljubili i uopće nisu marili na poglede prolaznika.

 

sienna-miller

 

- Koristili su svaku priliku da se diraju. Nisu skidali ruke jedno s drugoga. Činili su se poprilično intimni - navodi izvor poznatoga britanskog tabloida i tvrdi kako su se Brad i Sienna u jednom trenutku povukli u VIP zonu.

 

Da se doista dobro zabavljao na jednom od najvećih svjetskih glazbenih festivala svjedoči i fotografija koju je objavio muzičar Chris Simmons. Na selfie se osim Brada ugurao i glumac Bradley Cooper.

 

brad-pitt-bradley-cooper

 

Sienna Miller (35) prije dvije godine prekinula je zaruke s glumcem Tomom Sturridgeom, a ako je ova priča tačna, ona je sretnica koja će 53-godišnjem glumcu vratiti osmijeh nakon bolnog razvoda od Angeline Jolie.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI