VIDEO/ DEPO TV/ZONA PREDSTAVLJA

Kad Rasema i Zulfo idu na odmor: Pogledajte prve scene iz tv serijala 'TRIP: Ta sjajna putovanja'

Mediji 26.06.17, 21:22h

Kad Rasema i Zulfo idu na odmor: Pogledajte prve scene iz tv serijala 'TRIP: Ta sjajna putovanja'
Televizijsku premijeru prve epizode ovoga serijala možete gledati 2. jula (nedjelja) u 22 sata, na programu BHRT-a, dok fragmente iz epizoda u 10 nastavaka možete gledati na DEPO TV/Zona u okviru DEPO Portala

 

 

Rasema i Zulfo (Rassy i Zulf) idu iz svog malog mjesta (Kalesija) na odmor u veliki grad (Tuzla). Budući da su i sami vlasnici malog prenoćišta, žele usput da pokupe iskustva većih hotela i praksi iz tog biznisa. Imaju plan za sve...

 

Igraju: Zlatan Zuhrić Zuhra, Vanesa Glođo, Damir Mahumutović.

 

Ovo je ukratko sadržaj prve epizode TV/web serijala "TRIP: Ta sjajna putovanja", rađenog u DEPO Produkciji i napravljenog za DEPO TV/Zona, te u suradnji sa BHRT-om. Televizijsku premijeru prve epizode ovoga serijala možete gledati 2. jula (nedjelja) u 22 sata, na programu BHRT-a, dok fragmente iz epizoda u 10 nastavaka možete gledati na DEPO TV/Zona u okviru DEPO Portala. 

 

Pred vama je prvi dio prve epizode serijala...

 


Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, a u glavnim ulogama naći će se brojni glumci iz BiH i čitavog regiona. Uloge u prve dvije epizode tumače: Vanesa Glođo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anica Kovačević, Nedim Malkočević, Nenad Tomić, Damir Mahmutović i dr.


 
Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić, postdiplomac sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu.


 
Serija nastaje po ideji Jasmina Durakovića, koji ujedno potpisuje i režiju.


 
Izvršni producenti projekta su partneri iz Tuzle - Nedim Malkočević i Mustafa Sušić, direktor fotografije je Amer Beganović, kostimograf je Andrea Šarac, scenograf Hari Ejubović, a za make-up je bila zadužena Zumra Softić.


 
Glavni partneri projekta su bh. privredne kompanije - Kovan EKOline iz Gračanice i Bony d.o.o. iz Tuzle sa brendom Vitalis sokovi, što predstavlja još jedan primjer dobre saradnje između domaće produkcije i domaćih privrednika.

 

Prve dvije epizode serijala snimane su u hotelu Royal Tuzla i  u Wellness centru Ahmedić u Lukavcu, a planirano je da se nakon snimanja po gradovima i mjestima u BiH, nove priče snimaju i u čitavom regionu.


 
(DEPO PORTAL/ak)

BLIN
KOMENTARI