Poznati par pred razvodom

Skandal: Žena Ace Lukasa u vezi sa slavnim sportistom!

Showbizz 19.06.17, 09:17h

Skandal: Žena Ace Lukasa u vezi sa slavnim sportistom!
Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti

 

U medijima u posljednjih nekoliko dana uveliko se špekulira o razvodu poznatog bračnog para, pjevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, piše Alo.

 

Kako piše Informer, Sonja je već mjesecima u tajnoj vezi sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, bivšim mužem jedne od najljepših žena na svijetu, Adrijane Lime.

 

Marko Jarić

 

- Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek prije nekoliko mjeseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lijep odnos pun povjerenja i sve ono što Sonja nije imala sa Acom", ispričao je za "Informer" dobro obavješten izvor.


Navodno je Sonja upravo zbog Jarića odlučila da stavi tačku na brak sa Lukasom, a ona je prije nekoliko dana sa kćerkom napustila zemlju, dok je pjevač ostao u Beogradu.

 

Inače, Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

******************************************

Gledaj novu domaću igranu TV seriju "TRIP: Ta sjajna putovanja" na DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI