VIDEO/ TRIP: Ta sjajna putovanja

Pogledajte prve inserte: Uskoro premijera nove domaće igrane serije na BHRT i DEPO TV

Mediji 16.06.17, 13:18h

Pogledajte prve inserte: Uskoro premijera nove domaće igrane serije na BHRT i DEPO TV
Pogledajte prvi insert iz nove domaće igrane TV serije „TRIP: Ta Sjajna putovanja“ rađenoj u produkciji DEPO-a, a koja će se uskoro emitrati na BHRT i digitalnoj platormi DEPO TV/Zona. Gledaj DEPO TV/Zona, medij za novi ritam života!

 

 


 

Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, a u glavnim ulogama naći će se brojni glumci iz BiH i čitavog regiona. Uloge u prve dvije epizode tumače: Vanesa Glođo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anica Kovačević, Nedim Malkočević, Nenad Tomić, Damir Mahmutović i dr.

 

Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić, postdiplomac sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

 

Serija nastaje po ideji Jasmina Durakovića, koji ujedno potpisuje i režiju.

 

Izvršni producenti projekta su partneri iz Tuzle - Nedim Malkočević i Mustafa Sušić, direktor fotografije je Amer Beganović, kostimografiju je radila Andrea Šarac, scenografiju Hari Ejubović, a za make-up je bila zadužena Zumra Softić.

 

Glavni partneri projekta su bh. privredne kompanije - Kovan EKOline iz Gračanice i Bony d.o.o. iz Tuzle sa brendom Vitalis sokovi, što predstavlja još jedan primjer dobre saradnje između domaće produkcije i domaćih privrednika.


Prve dvije epizode serijala snimane su u hotelu Royal Tuzla i  u Wellness centru Ahmedić u Lukavcu, a planirano je da se nakon snimanja po gradovima i mjestima u BiH, nove priče snimaju i u čitavom regionu.

 

(DEPO Portal/ak)

BLIN
KOMENTARI