VIDEO/ DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Na ovim plažama na Jadranu nema stida: Raj za svingere širih pogleda i slobodnog uma

DEPO PLUS 16.06.17, 11:09h

Na ovim plažama na Jadranu nema stida: Raj za svingere širih pogleda i slobodnog uma
Iako se o tome još uvijek malo i stidljivo priča, Hrvatska već sada na karti Evrope visoko kotira kao primamljiva seks – turistička destinacija


Plaža do koje se dolazi kroz gustu borovu šumu ispresjecanu puteljcima nastala je prije dvadesetak godina, iz potrebe turista koji su tražili spas od gradske gužve i prepunih plaža. Oni koji su željeli uživati jedni u drugima i u vođenju ljubavi, skriveni od očiju javnosti, otkrili su raj na Jadranu, u jednom od najljepših primorskih gradova u Hrvatskoj, Rovinju.


U ovoj skrivenoj uvali u ljetnim danima uvijek ćete zateći mnoštvo parova koji usred bijelog dana vode ljubav i orgijaju pred očima onih čiji je fetiš – gledanje.

 

No, nisu Rovinj i istra jedini dijelovi hrvatske obale koji nude ugođaj svingerima širih pogleda i slobodnog uma, ali i svim drugim zaljubljenicima u seksualne slobode. Mnoštvo je skrivenih uvala, od Istre do Prevlake, koja su idealna mjesta za slobodnjake koji žele uživati u odmoru na svoj, drugačiji način.

 

Među njima je i plaža Punta Križa, u uvali Ul na otoku Cresu, odakle dolaze i ovi kadrovi...

 

 

Iako se o tome još uvijek malo i stidljivo priča, Hrvatska već sada na karti Evrope visoko kotira kao primamljiva seks – turistička destinacija.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

*********************************************************

Gledajte novu domaću igranu TV seriju na DEPO TV, tvornici zabave!

 

BLIN
KOMENTARI