VIDEO/ NISU MARILI ZA OSTALE

Pijani par bez imalo stida krenuo u 'akciju' u avionu punom putnika, i dok mu je ona sjedila u krilu...

DEPO PLUS 12.06.17, 11:29h

Pijani par bez imalo stida krenuo u 'akciju' u avionu punom putnika, i dok mu je ona sjedila u krilu...
– Smijali smo se, no deset minuta kasnije oni su to stvarno učinili. Izgledali su jako pijano, a i prije nego su krenuli u akciju privlačili su puno pozornosti – ispričao je Kieran Williams koji je sjedio nedaleko od para

 


Dok jedne putnike aviokompanije izbacuju iz aviona zbog neprikladne odjeće, posadi Ryanaira očito nije previše smetalo ono što je jedan par na letu iz Manchestera radio. Putnici su bili šokirani vidjevši djevojku i mladića koji su bez imalo srama krenuli u 'akciju', a dio onoga što su svi vidjeli jedan je putnik zabilježio i kamerom, prenosi Večernji.hr.


Putnici su posvjedočili kako je djevojka sat vremena sjedila mladiću u krilu. Oboje su bili vidno pijani te su se mnogi šalili s njima treba li im prezervativ. No, niko nije mislio da će se par na kraju uistinu seksati u avionu punom putnika i posade.


– Smijali smo se, no deset minuta kasnije oni su to stvarno učinili. Izgledali su jako pijano, a i prije nego su krenuli u akciju privlačili su puno pozornosti – ispričao je Kieran Williams koji je sjedio nedaleko od para.


Žena koja je sjedila kraj mladića i djevojke posadu je zamolila da sjedne na drugo mjesto, a nakon što su im se drugi putnici žalili na neprikladno ponašanje para, članovi posade nisu ništa poduzeli.


U Ryanairu su kazali kako istražuju slučaj te da inače ne dopuštaju takvo ponašanje u svojim avionima.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI