'Šepić najbolji kandidat za Predsjedništvo BiH'

Kasumović: Iz SDA su obećali 100.000 radnih mjesta, a omladina ode. Imaju puteve iz 17. vijeka...

Front 10.06.17, 11:22h

Kasumović: Iz SDA su obećali 100.000 radnih mjesta, a omladina ode. Imaju puteve iz 17. vijeka...
Kome god je dobro nek nastavi glasati za nacionalne stranke, kazao je Kasumović

 

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović gostovao je na N1 televiziji, te je govorio o stanju u gradu Zenici.

 

Problem sa kladionicama bio je jedan od najaktuelnijih u proteklim godinama, posebno u Zenici. Kasumović kaže da je to posljedica vladavine premijera Galijaševića.

 

"Ne klade se ljudi koji imaju hiljade maraka, nego sirotinja koja ima marku. To je sraman i kriminalan čin premijera Galijaševića. Premijer Galijašević se krije jer nema odgovora. To nije bošnjački nacionalni interes, nego finansijski interes SDA. Obećali su 100.000 radnih mjesta, a omladina ode. Sve drugo što rade, pogledajte stanje. Imaju puteve iz 17. vijeka. Gradski budžet je doveden u situaciju da se ne može zadužiti jednu jedinu marku. Pred ovim gradom je jedna ekspanzija, ali imam strahovite probleme sa SDA".

 

Kasumović je još komentarisao najave Pokreta za Evropu čiji je član za naredne izbore.

 

"Kome god je dobro nek nastavi glasati za nacionalne stranke. Pokret za Evropu će imati kandidata za člana Predsjedništva BiH. Evo sad najavljujem: Naš kandidat će pobjediti na narednim izborima 2018. godine. Po mom mišljenju, to nije konačno mišljenje Pokreta za Evropu, ali moje mišljenje je da je najidealniji kandidat Senad Šepić".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI