VIDEO/ UŽAS U ZAGREBU

Komšinica snimila zlostavljanje dvogodišnje djevojčice: Ubit ću te! Hoćeš da te bacim pod auto, pi*ka ti materina?!

Hronika 07.06.17, 17:08h

Komšinica snimila zlostavljanje dvogodišnje djevojčice: Ubit ću te! Hoćeš da te bacim pod auto, pi*ka ti materina?!
To dijete je s njom proživljavalo pakao. Ona to dijete sustavno maltretira. Tuče je, čupa za kosu, psuje, prijeti da će je dat u dom... a sinoć se desilo nešto na što nisam mogla okrenuti glavu..., riječi su komšinice Kornelije J.

 

Prava drama odvijala se prije dvije noći u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, a svjedokinja užasa Kornelija J. sve je snimila mobitelom. Kako ona tvrdi, a što je opisala i u statusu na svom FB profilu, svjedočila je zlostavljanju dvogodišnje djevojčice koje je počinila njena 22-godišnja majka.


Napisala je da je oko 23 sata ispred zgrade čula viku pa je izašla na balkon. Čula je da majka djetetu koje plače od umora na triciklu viče: "Ubit ću te, hoćeš da te bacim pod auto? Pička ti materina".


"Sinoć se dogodio nemili događaj koji me još uvijek potresa. Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuće. U našem kvartu (Novi Jelkovec) nažalost živi jedna djevojka (ne mogu je nazvati majkom) koja ima djevojčicu od dvije nepune godine. To dijete je s njom proživljavalo pakao. Ona to dijete sustavno maltretira. Tuče je, čupa za kosu, psuje, prijeti da će je dat u dom... a sinoć se desilo nešto na što nisam mogla okrenuti glavu; oko 23 sata čujem vani viku i dreku, izađem na balkon, kad ona s malom vani... malena sjedi u triciklu, a ova iz petnih žila viče na dijete dok mala od umora plače. U jednom momentu iz njenih usta izađe: UBIT ĆU TE!! 'OĆEŠ SAD DA TE POD AUTO BACIM PI.. TI.. materina! ... Znači, sledila sam se... Normalno, rekla sam joj što to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljati i maltretirati. Na što je ona meni dobacila da je to dijete Turčina i da se oni tako odgajaju, da kaj mi Hrvati znamo", prenosi Index.hr.


Nakon toga uslijedio je dolazak policije, majka je s djetetom pobjegla i nastala je potraga... Djevojčica je u međuvremenu oduzeta porodici, a šta se sve dešavalo prije dvije noći, kao i video snimak maltretiranja dvogodišnje djevojčice, možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI