FOTO/ Američka spisateljica tvrdi

'Melania godinama vara Trumpa s OVIM muškarcem i to je apsolutna istina....'

Showbizz 04.06.17, 11:00h

'Melania godinama vara Trumpa s OVIM muškarcem i to je apsolutna istina....'
Ako je vjerovati Byrne, ova afera nije tajna čak ni za samog Trumpa. Čak, prema njenim riječima, razvod je bio gotova stvar prije godinu dana, ali da je sve stopiranao kada su se pojavile prve ankete koje pokazuju da bi Trump mogao da pobijedi na izborima

 

Švicarski mediji objavili su juče da su papri za razvod braka predsjednika SAD i prve dame već potpisani, a sa druge strane Atlantika stiže nova šokantna vijest - Melania vara Trumpa godinama i to sa šefom obezbjeđenja omiljenog joj "Tiffanyja".

 

Ove tvrdnje u javnosti iznijela je spisateljica Monica Byrne u seriji tvitova na svom profilu uz koje je objavila i fotografiju Melanijinog navodnog ljubavnika.

 

Byrne je prvo na Twitteru upitala svoje pratioce da li je vrijeme da konačno ono što zna o Melaniji, naglasivši da je ozbiljna, a već u narednim počela je da otkriva ono za šta tvrdi da je aspolutna istina, iako nije željela da otkrije izvor.

 

- Godinama već Melania ima aferu sa šefom obezbjeđenja u "Tiffanyju" koji se nalazi u lobiju Trump kule - napisala je.

 

Ova vijest nije naišla na potvrdu, ali ni na demanti Bijele kuće, iako se već dva dana o tome piše na društvenim mrežama.

 

monica-byrne

 

Ako je vjerovati Byrne, ova afera nije tajna čak ni za samog Trumpa. Čak, prema njenim riječima, razvod je bio gotova stvar prije godinu dana, ali da je sve stopiranao kada su se pojavile prve ankete koje pokazuju da bi Trump mogao da pobijedi na izborima. Da ne bi ugrozili Trumpove šanse da postane 45. predsjednik SAD, razvod je odložen, a Melania je dogovorila nove uslove pod kojima će ostati u braku.

 

To navodno podrazumijeva da razvod nije opcija dok je Trump na funkciji, mada nije poznato šta je Melania dobila zauzvrat. Pretpostavlja se da je Trump morao prilčno da plati zarad "mira u kući".

 

Byrne tvrdi i da je to zabranjena ljubav sa šefom obezbjeđenja prodavnice luksuznog nakita pravi razlog zbog kog je Melania odlučila da ostane u Trump kuli umjesto da se preseli u Bijelu kuću nakon inauguracije. Zvanično objašnjenje je bilo da Melania ostaje u New Yorku zbog školovanja sina Barona kog je dobila sa Trumpom u braku.

 

Mediji već dugo nagađaju da su odnosi supružnika jako loši i da njihov brak ne funkcioniše.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI