OGLASILI SE IZ UDRUŽENJA

Mostarski Rođeni žestoko odgovorili Sliškoviću: Zbogom Baka, ljubav nije kocka!

Sport 31.05.17, 14:17h

Mostarski Rođeni žestoko odgovorili Sliškoviću: Zbogom Baka, ljubav nije kocka!
Bakine riječi pogodile su navijače mostarskog ponosa, a oglasili su se i iz Udruženja građana Mostarski Rođeni

 


'Kakav god Velež bio, on će ostati ponos ovoga grada. Meni je Velež drag jer sam u njemu počeo igrati, ali Zrinjski mi je draži. Smeta mi kada se kaže kako je Velež bošnjački klub. Ma to misle samo budale, jer u Veležu je prije rata igralo 60 posto Hrvata! Istina, rat je donio svoje, ali ja opet o tom klubu ne razmišljam nikako drugačije.'

 

Ovim riječima Blaž Slišković, trener Zrinjskog, govorio je o svom bivšem klubu, u čijem dresu je stekao fudbalsko ime i prezime- piše Faktor.ba.

 

Bakine riječi pogodile su navijače mostarskog ponosa, a oglasili su se i iz Udruženja građana Mostarski Rođeni.  

 

- Gospodine Slišković - počeli su ovim riječima saopćenje pod naslovom "Zbogom Baka, ljubav nije kocka", a koje prenosimo u cijelosti:

 

- Počinjemo naše obraćanje vama sa ovakvim naslovom jer nema smisla da vas oslovljavamo sa nadimkom koji ste zaradili na našim mostarskim ulicama, jer ste se sudeći po vašem zadnjem intervjuu odrekli onog Mostara koji vam ga je dao.

 

Odrekli ste ga se onog momenta kada ste se upustili u raspravu da li je Velež bošnjački klub ili ne, kao da do sada već svima nije to jasno. Vama kao do jučer (još) legendi našeg Veleža se nije smjelo desiti da u istu rečenicu stavljate ta dva pojma, što je samo po sebi sramotno sa vaše strane pogotovo imajući u vidu posao koji trenutno obavljate.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

*************************************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 

BLIN
KOMENTARI