Užas

Mostarac do smrti iskrvario tražeći vene da si ubrizga drogu: Tijelo 41-godišnjaka pronađeno na ulici

Hronika 22.05.17, 08:34h

Mostarac do smrti iskrvario tražeći vene da si ubrizga drogu: Tijelo 41-godišnjaka pronađeno na ulici
Policija je saslušala nekoliko osoba, urađen je listing poziva i nakon izvršene obdukcije možemo konstatirati da nije počinjeno kazneno djelo, te da je riječ o slučajnoj smrti, rečeno je novinarima u kantonalnom Tužiteljstvu

 

Muškarac čiji su inicijali N.D. (41), čije je tijelo pronađeno na ulici u Mostaru, preminuo je od ozljeda koje je sam sebi nanio oštrim predmetom, rečeno je u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

 

U Tužiteljstvu su naveli da N.D. nije uspio pronaći venu da bi sebi dao dozu opojnog sredstva, pa je oštrim predmetom pokušao doći do glavne arterije u predjelu prepona, te sebi nanio ozljedu usljed koje je brzo iskrvario.

 

“Policija je saslušala nekoliko osoba, urađen je listing poziva i nakon izvršene obdukcije možemo konstatirati da nije počinjeno kazneno djelo, te da je riječ o slučajnoj smrti”, rečeno je novinarima u kantonalnom Tužiteljstvu.

 

Mostarska hitna pomoć prošle noći je obavijestila policiju o smrti nepoznatog muškarca u Ulici Štefe Šulentića u Mostaru. Policija je utvrdila da je N.D (41) preminuo od ozljeda nanesnih oštrim predmetom, prenosi Srna .

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI