Skica za epitaf

Balašević raznježio fanove: Nakon ove anegdote shvatit ćete kakva je faca bio Kemal Monteno!

Showbizz 16.05.17, 21:00h

Balašević raznježio fanove: Nakon ove anegdote shvatit ćete kakva je faca bio Kemal Monteno!
On je na društvenoj mreži Facebook objavio fotografiju na kojoj je u društvu sa Kemalom i otkrio šta se dešavalo jedne noći u Banjaluci

 

Poznato je da su Đorđe Balašević i Kemal Monteno bili veliki prijatelji, a sada je kantautor poželio da sa svojim pratiocima podijeli jednu anegdotu sa zajedničkog nastupa. Naime, on je na društvenoj mreži Facebook objavio fotografiju na kojoj je u društvu sa Kemalom i otkrio šta se dešavalo te noći.

 

- Jedna anegdota koja ide kao skica za epitaf Kemi... Jednom smo svirali u Banja Luci, gdje su bili svi mogući likovi sa estrade, i neki mangupi su provalili u garderobu i ukrali kožnu jaknu koja im se činila onako kao dobar plijen. To je bila Kemina jakna u kojoj su mu bili ključevi od auta i sve ostale stvari… A Kemo se nije nervirao puno, kao da je znao… Za pola sata, kad je pušten glas o tome, pojavili su se ti likovi i vratili jaknu, rekli su samo pandurima:

 

- Nismo znali da je Kemina.... To sve priča o njemu - napisao je Đole.

 

Podsjetimo, Kemal Monteno nas je napustio 21. januara 2015. godine, a Đole mu je nakon toga posvetio pjesmu dirljivu "Duet".

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI