slavni glumac se otvorio

Ja sam emotivni retard, zbog alkohola sam izgubio porodicu! Šokantan prvi intervju Brada Pitta poslije razvoda od Angeline!

Showbizz 03.05.17, 20:55h

Ja sam emotivni retard, zbog alkohola sam izgubio porodicu! Šokantan prvi intervju Brada Pitta poslije razvoda od Angeline!
Mogao sam da popijem više votke od Rusa, bio sam pravi profesionalac, bio sam odličan. Dobio sam na lutriji i upropastio sve - izjavio je Brad Pitt



U prvom intervju nakon što je Angelina Jolie u septembru 2016. podnijela zahtev za razvod, Pitt je šokirao cijeli svijet priznanjem da je on krivac za raspad njihovog braka, kao i da je svemu doprinio njegov alkoholizam.

 

Brad je raspad porodice i razvod od Angeline uporedio sa smrću, i otkrio svoju dugo skrivanu tajnu.

 

– Iskreno, mogao sam da popijem više votke od Rusa, bio sam pravi profesionalac, bio sam odličan. Pio sam previše i to je postao veliki problem. Ne mogu da se sjetim nijednog dana od završetka koledža, da nisam pio ili bar “pijuckao”. Kada sam zasnovao porodicu, ostavio sam sve osim pića. Ali, kada sam shvatio da mi se familija raspada, i da se nas dvoje razvodimo, pao sam na samo dno. Šest nedjelja sam spavao na podu u kući mog prijatelja Davida Finchera i pokušavao da se pomirim sa činjenicom da je moj brak gotov – ispričao je Brad za magazin GQ i dodao da je to bila prekretnica u njegovom životu.

 

angelina-jolie-i-brad-pitt


– Više ne pijem, i alkohol sam zamijenio terapijom. Iako mi nije bilo lako, sretan sam što poslije dugo, dugo vremena ponovo osjećam svoje prste. Sada pijem samo ledenu vodu i sok od brusnica, i trenutno imam najčistiji urinarni trakt u Los Angelesu – objasnio je Pitt i potom opisao koliko mu je bilo teško da pokaže osjećanja i prema djeci, ali i Angelini.


– Prilično sam retardiran kada treba da pokažem svoja osjećanja, mnogo bolje ih skrivam. Trebalo je da djeci pokažem svoje emocije, ali nisam bio sjajan u tome. Znate, djeca su veoma delikantna. Sve upijaju. Njih morate da uhvatite za ruku i objasnite neke stvari. Morate da ih saslušate, a ja kada se zadubim u posao, to nisam radio. Moram da budem bolji u tome – rekao je slavni glumac i objasnio da je razvod iz temelja prodrmao njegov svijet i natjerao ga da promijeni sve.


– Za mene je ovaj period predstavljao priliku da shvatim svoje slabosti i promašaje. Ja sam sero*a kada se radi o potrazi za pravdom, na to mogu da potrošim dane i mjesece… To mi je mnogo štete nanijelo, ta suluda ideja da je svijet pravedan. I to vam kaže čovjek koji je dobio na lutriji, savršeno sam svjestan toga. Dobio sam na lutriji i upropastio sve – zaključio je Brad Pitt.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI