Svi sadržaji u funkciji

Bajrović: U potpunosti renoviran hotel 'Holiday'

Hronika 24.04.17, 11:50h

Bajrović: U potpunosti renoviran hotel 'Holiday'
Europe grupacija svečano je 5. septembra 2016. godine otvorila hotel ''Holiday'', koji je ranije nosio naziv ''Holiday Inn''

 

Nakon prošlogodišnjeg otvaranja hotela „Holiday“ u Sarajevu, novi vlasnici, Europe grupacija, završili su radove na obnovi hotela, u kojem su sada svi sadržaji u funkciji.    

 

- Hotel je u potpunosti renoviran, te poseduje 360 luksuzno opremljeni soba, 16 apartmana, od koji su dva predsjednička i najveća u regiji, deset konferencijskih sala kapaciteta do 2.000 gostiju. Također, na usluzi gostima su i Nacionalni restoran, Kafe in, garaže i otvoreni parking s više od 500 parking mjesta – potvrdio je u izjavi za Fenu vlasnik i direktor Europe grupacije Rasim Bajrović

 

U Lobbyu hotela, dodaje, dostupni su: tabacco shop, renomirani butici, kozmetički, frizerski i solarij saloni, prostorije za masažu, rent-a-car, mjenjačnica, turistički ured, kao i drugi sadržaji.  

 

U suterenu hotela na povšini od 1.000 m2 nalazi se Welness centar s bazenom, saunama, te fitnesom.                  

                   

Sve ove sadržaje, kaže, opslužuje više od 150 uposlenika raznih profila.

 

- Intenzivni radovi u proteklim mjesecima rezultirali su da je renovirani hotel „Holiday“ opet centar svih društvenih zbivanja. Zanimanje gostiju već sada premašuje naša očekivanja i očito je kako posjetioci nisu zaboravili ovaj simbol Sarajeva i Olimpijade '84 – naglasio je Bajrović.

 

Europe grupacija svečano je 5. septembra 2016. godine otvorila hotel „Holiday“, koji je ranije nosio naziv „Holiday Inn“.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI