foto/ o braku s muzičarem

Nikad se ne pojavljuje u javnosti: Lijepa supruga Olivera Mandića otvorila dušu

Showbizz 12.04.17, 15:25h

Nikad se ne pojavljuje u javnosti: Lijepa supruga Olivera Mandića otvorila dušu
Pjevačevu suprugu zatekli smo na modnoj reviji Bate Spasojevića, gdje je došla sa kćerkom Hanom Colom. Pitali smo je gdje joj je muž

 

Muzičar Oliver Mandić i njegova supruga Maja Kozilica Mandić 17 godina uživaju u skladnom braku. Rijetko se pojavljuju u javnosti, a kada dođu na javni događaj, izbjegavaju da govore o privatnom životu- piše Kurir.

 

Pjevačevu suprugu zatekli smo na modnoj reviji Bate Spasojevića, gdje je došla sa kćerkom Hanom Colom. Pitali smo je gdje joj je muž.

 

oliver-mandic-supruga-i-kcerka

 

- Suprug je želio da dođe, ali bio je spriječen jer već danima ne izlazi iz studija. Stvara muziku bukvalno dan i noć. Vjerujte da ga i ja slabo viđam. Odlučio je da objavi pjesme na kojima radi već izvjesno vreme, pa smo ga kćerka i ja ostavile da radi na miru - objasnila nam je Maja.


S obzirom na to da se posljednje vrijeme mnogo poznatih parova razvodi, pitali smo je da li i kod njih ima krize.


- Ne! Nama je super. Mi baš uživamo. Poštujemo se i to je najvažnije. Oliver je divan suprug, pun razumijevanja i poštovanja. Posvećeni smo našoj kćerki i to nam je najvažnije - rekla je Maja.

 

Na pitanje da li planiraju proširenje porodice, pjevačeva supruga je bila kategorična:


- Nikad se ne zna, ali nije nam to u planu. Važno nam je da Hana Cola bude vaspitana na pravi način. Ne razmišljamo o drugom djetetu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI