VIDEO/ PLJUŠTE REAKCIJE NAKON TUČE

Iz RS-a poručili Veljku Ražnatoviću: 'Idi dok si mlad' nazad u svoj Beograd!!!

Hronika 06.04.17, 14:44h

Iz RS-a poručili Veljku Ražnatoviću: 'Idi dok si mlad' nazad u svoj Beograd!!!
Stihovima popularne pjesme njegove majke Svetlane Cece Ražnatović, koja je devedesetih godina bila veliki estradni hit, Arkanovom potomku jasno je stavljeno do znanja da sa oružjem nije doborodošao u novu sredinu

 


Dok policija istražuje slučaj žestoke tuče u Laktašima, u kojoj je učestvovao i Veljko Ražnatović, te da li se pucalo iz pravih pištolja ili tzv. plašljivaca, u Republici Srpskoj pljušte različite reakcije na ovaj događaj.


Između ostalih, mnogo je onih koji su ogorčeni zbog svega što se desilo, a posebno u Laktašima i Banjaluci, te se na društvenim mrežama razvila žustra rasprava.


Tako je na stranici "Mladi Republika Srpska" ratobornom Ražnatoviću poručeno:


"Molim te, 'Idi dok si mlad' nazad u svoj Beograd. Idi u Beograd pa tamo pucaj, ako se uopšte usudiš tamo pucati jer si manji od makova zrna. Idi, jer sam zgrožena i ne mogu se čudom načuditi gdje mi to živimo“.


Stihovima popularne pjesme njegove majke Svetlane Cece Ražnatović, koja je devedesetih godina bila veliki estradni hit, Arkanovom potomku jasno je stavljeno do znanja da sa oružjem nije doborodošao u novu sredinu.


A kako će Veljko na to odgovoriti još ćemo vidjeti...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

************************************

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI